Organisatie

Bedrijf

Drankenhandel Nico Elings BV is een drankengroothandel die binnen/buitenlandse bieren, wijnen (eigen import), gedistilleerd, koffie, thee en koffieverrijkers in haar assortiment heeft. Deze distribueren we in een werkgebied van omstreeks 50 km rondom Diessen gemeente Hilvarenbeek.

Onze afnemers bevinden zich voornamelijk in de traditionele horeca, sporthallen, vereningingen, recreatie, instellingen en bedrijven. Maar ook in het retailkanaal staat Drankenhandel Nico Elings bv inmiddels bekend als een service gerichte leverancier.
Onze zorg en service gaat verder dan alleen de belevering van het totale drankenpakket.
Door onze jarenlange ervaring in de horeca, zijn wij ook uw ideale gesprekspartner over diverse andere zaken of het nu gaat om een nieuwe inrichting van uw zaak, huren cq inhuren, vergunningen, bemiddeling bij aanschaf van koelingen tot koffiezetapparatuur en van lekblad tot ijsblokjesmachine.
Ook advies mbt uw evenement kunnen wij u geven van begin tot eind.

Indien u uw werknemers nog verder wilt opleiden kan dit via de masterclass in gastheerschap en de meesterklas van de vriendenkring van Hertog Jan. Met onze taptraining zorgt u voor betere bierbehandeling in uw bedrijf.
De horeca finance academy geeft u meer inzicht in de cijfers,waardoor u gerichter kunt ondernemen.
Bij een complete metamorfose van uw zaak zijn wij in staat middels tekeningen uw nieuwe zaak op papier uit te werken.
Indien u een wijnkaart specifiek voor uw zaak wilt, kunt u die middels onze website zelf maken, of wij verzorgen dit voor u.